Parkeren bij Welbions in Hengelo

Onze nieuwe, duurzame parkeerplaats is zo goed als klaar. In het najaar van 2020 wordt er nog extra groen aangeplant.
Naast ons gebouw is de zoekersparkeerplaats, waar ook twee aansluitingen zijn voor elektrische auto's. Ook voor medewerkers zijn er parkeerplaatsen voor elektrische auto's. We hebben alvast kabels in de grond gelegd om in de toekomst nog meer elektrische auto's te kunnen bedienen.

Parkeren voor minder validen
Voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart is er een speciale parkeerplek vlakbij de ingang van ons kantoor. En u mag met uw kaart onbeperkt en zonder parkeerschijf parkeren in de blauwe zone.

Met het Openbaar Vervoer
U reist naar station Hengelo en loopt vanaf daar in ongeveer 9 minuten naar ons kantoor. Google Maps wijst u de wandelroute naar ons kantoor aan de Paul Krugerstraat 44.

Groene parkeerplaats
Ons parkeerterrein is duurzaam ingericht. Er zijn wadi’s aangelegd (opvang voor regenwater waardoor het langzaam de grond in druppelt) en er ligt waterdoorlatende bestrating. Tegelijkertijd is de Elsbeek hersteld die langs onze parkeerplaats stroomt. Dit project deden we samen met gemeente Hengelo en waterschap Vechtstromen en is mogelijk gemaakt door een Europese subsidie. Wij zijn deelnemer van het internationale Interreg project Waterrobuuste Steden.