Zonnepanelen op uw dak

Interesse in zonnepanelen op uw dak? Vul ons aanvraagformulier in

Let op: Wij krijgen enorm veel aanvragen voor zonnepanelen binnen. Alle aanvragen die vanaf 1 april 2023 binnenkomen, zetten we op een wachtlijst. Deze aanvragen pakken we in 2024 op.

Heeft u interesse in zonnepanelen? Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen. Hou uw jaarverbruik elektriciteit (in kWh) bij de hand.

Neem voor overige vragen contact op met energiecoach Roy Mensink of energiecoach Nicole Leverink. Roy en Nicole zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag. Bel hiervoor onze Klantenservice tussen 8.30 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.30 uur op 074 24 68 300.

In het filmpje hieronder ziet u hoe u zonnepanelen kunt aanvragen.

Let op:
Door de grote hoeveelheid aanvragen voor zonnepanelen is de levertijd voor zonnepanelen erg lang.
Alle aanvragen die vanaf 1 april 2023 binnenkomen, zetten we op een wachtlijst. Deze aanvragen pakken we in 2024 op.

Geld besparen

De precieze besparing hangt af van het aantal zonnepanelen, het energieverbruik en de ligging van het dak. Uitgangspunt is dat u als huurder bijdraagt aan een beter milieu én er financieel voordeel van heeft. Welbions verdient er niets aan. In de praktijk kan het al gauw een besparing van 110 tot 300 euro per jaar op je energierekening opleveren, afhankelijk van het aantal panelen.

Zonnepanelen na groot onderhoud

Sinds de zomer van 2018 biedt Welbions huurders de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te plaatsen na het groot onderhoud aan hun woning. Voor de zonnepanelen betaalt de huurder maandelijks een extra bedrag aan servicekosten in ruil voor een lagere energierekening. De panelen leveren de huurder meer op dan dat ze kosten. Bovendien scheelt het ook tienduizenden kilo's CO2 per jaar. Een win-win-situatie dus.

Enthousiast over zonnepanelen

Huurder Paul Cohn houdt u op de hoogte van de resultaten van zijn zonnepanelen.

Lees de updates

Veelgestelde vragen en de antwoorden

Heeft u een vraag over zonnepanelen? Kijk dan eens in de lijst met veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 074 24 68 300.

Veelgestelde vragen

De zonnepanelen van Rob zijn aanstekelijk

De beide dochters van Rob Grootveld (46) uit Borne worden soms gek van hun vader. "Zit je nou alweer op die app te kijken!?" Maar Rob heeft een goede reden om zijn telefoon regelmatig te checken. Zo ziet hij precies hoeveel stroom zijn nieuwe zonnepanelen hebben opgewekt.

Lees het interview met Rob