UNIT074

Zelfstandige studio's voor eenpersoonshuishouden

In Groot Driene staan 200 tijdelijke containerstudio’s voor eenpersoonshuishoudens: UNIT074. Welbions verhuurt 100 studio's aan jongeren tussen de 18 en 30 jaar. De studio's die leegkomen worden via WoningHuren.nl weer verhuurd.Nieuwsgierig naar een modelwoning? Bekijk de video!

Het wooncomplex
UNIT074 bestaat uit vier woongebouwen rondom een gezamenlijke binnentuin. Er zijn gedeelde voorzieningen, zoals een gemeenschappelijke huiskamer mét keuken en een wasserette voor wassen en drogen. De tuin tussen de gebouwen is een heerlijke plek om te ontspannen en met medebewoners bij te kletsen.

Locatie
De studio's staan aan het einde van Sportlaan Driene. Dit is op fietsafstand van de binnenstad en met voorzieningen als supermarkten en OV om de hoek.

De studio’s
Een containerstudio is 28 m2. Het is een zelfstandige huurwoning voor één persoon met keuken (incl koelkast en kookplaat met twee pitten), badkamer, woongedeelte, slaapgedeelte en buitenruimte. De studio is gestoffeerd: de muren zijn wit, op de vloer ligt zeil met laminaat-look en er hangen gordijnen.
Let op: je kan in de studio alleen bellen via WhatsApp! Mobiel bellen via het telefoonnetwerk is bijna onmogelijk door de hoeveelheid metaal van de containers. Buiten of in de huiskamer kun je wel bellen via het telefoonnetwerk.