Werken bij Welbions

Hart voor huurders, blik op de wijk

Iedereen heeft recht op een prettig huis. Een plek om je thuis te voelen. Als woningcorporatie zijn we van betekenis voor onze huurders. We zorgen ervoor dat ze fijn kunnen wonen, in een buurt die schoon en veilig is. Daar zetten onze professionals zich elke dag voor in. Word jij onze nieuwe collega?

Waarom Welbions?

Collega's aan het woord

"Wat me aanspreekt bij Welbions is onze professionele werkwijze, waarbij we werken vanuit de kernwaarde servicegerichtheid. En dat doen we in een familiaire bedrijfscultuur, waarbij huurdersbelang hoog aangeschreven staat."

RickMedewerker Klantenservice

"Nooit gedacht dat je bij Welbions zo maatschappelijk betrokken bent en dat de actualiteit een grote rol speelt! Het leukste vind ik dat je samenwerkt met verschillende vakgebieden: communicatie, beleid, projectleiders, wijkcoaches en -beheerders en ga zo maar door. Dat maakt het heel leerzaam en dynamisch!"

LindeProjectadviseur Staf

"Het contact met bewoners is het allerleukst aan mijn werk! Je komt voor een badkamer, maar vaak gaat het niet alleen over technische dingen. Sommige mensen zijn ook gewoon heel blij met een praatje."

Tessa Projectleider Vastgoed

Vacatures

Vacature Opzichter (Onderhoud): 32-36 uur, Hengelo

Als opzichter bij Welbions draag je bij aan fijn, veilig en betaalbaar wonen voor onze huurders in Hengelo en Borne.
En dat in een afwisselende baan waarbij je:
- Zowel binnen als buiten aan het werk bent;
- In contact bent met onze huurders en contractpartijen;
- Veel vrijheid in je functie hebt!

Bekijk de vacature op de afbeelding hieronder of via deze pdf.

Wie zijn wij?

Er zijn veel verschillende functies bij ons als woningcorporatie: van woonconsulent en wijkbeheerder tot strategie, beleid, klantenservice en vastgoedbeheer. Lang niet iedereen bij ons werkt dus direct samen met huurders. Wel draagt iedereen op zijn of haar eigen manier bij aan betaalbaar en duurzaam wonen in leefbare buurten en woonwijken.

Als Welbions-medewerker werken we vanuit ons hart en met ons hoofd (met passie en zakelijkheid), denken we verder en zien we kansen. Naast ‘werkplezier’ delen we de volgende waarden:

We zijn Betrokken en werken met passie met elkaar voor onze klant.
We blijven Realistisch en gebruiken ons gezonde verstand in ons werk.
We zijn Ondernemend, tonen lef en nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en onze klant.
We doen ons werk Samen met elkaar, onze partners en de klanten omdat je samen écht verder komt!

Dit doen we:

1. Een noaber voor jou en je buurt!
Welbions is de enige woningcorporatie van en voor de gemeente Hengelo en Borne. 1 op de 4 bewoners woont in een woning van Welbions. Woningzoekenden en huurders zijn op ons aangewezen. Van deze positie zijn we ons bewust. Wij willen dat onze huurders ons waarderen als betrokken mensen waar je van op aan kunt. Een noaber voor jou en je buurt! We staan voor en naast onze huurders in onze wijken en knokken voor voldoende betaalbare woningen voor onze doelgroep.

2. Trotse tukkers
Bij Welbions werken betrokken en bevlogen medewerkers die met passie hun werk doen. Dat vinden we vanzelfsprekend en dat is het natuurlijk ook. Toch mogen en moeten wij soms wat trotser zijn op de bijzondere dingen die we doen. Dat doen we op een manier die bij ons Tukkers past. Niet schreeuwend, maar vertellend vanuit onze eigen beleving.

3. Zelfregie en regelruimte voor jou als medewerker
We willen doen wat nodig is voor onze klanten en onze wijken. We verwachten dat jij als medewerker in staat bent om te (h)erkennen en daar ook naar te handelen. We moedigen je aan zelfstandig keuzes te maken en binnen kaders te organiseren dat gedaan wordt wat nodig is. Kansen voor verbeteringen zien en oppakken en mee kunnen veranderen met de organisatie en de omgeving om ons heen. Hiermee krijg je zowel de regie over het werk wat gedaan moet worden als over jouw eigen loopbaan!

Werkplezier

Werkplezier vinden wij erg belangrijk. Vanuit Welbions organiseren we jaarlijks een zomer- en winterborrel. We hebben een actieve personeelsvereniging met een aantal uitjes per jaar en een nachtje weg. Veel collega's organiseren zelf ook leuke activiteiten zoals een tennistoernooi, een schaatsclinic of een rondje steppen.

Werken bij een corporatie is bouwen aan iets groters dan jezelf!

In onderstaande video van Aedes - de landelijke branchevereniging van woningcorporaties in Nederland - nemen we je graag mee in het werken bij een woningcorporatie.

Meer weten?

We bieden regelmatig stage- en afstudeerplekken aan. Neem voor meer informatie contact op met onze HRM afdeling via 074 24 68 300 of via HRM@welbions.nl.